Tag Archives: Profili i Komunës

rPSZHePBA VELIPOJA 2012

Rishikimi i Planit Strategjik i Komunës Velipojë i paraqitur në këtë dokument, është përgatitur në kuadër fazës së dytë të asistencës së Programit për Decentralizimin dhe Zhvillimin Lokal (dldp), i cili zbatohet në Qarkun e Lezhës dhe Shkodrës me mbështetjen e Intercooperation në Shqipëri, financuar nga Agjencisa Zviceriane për Zhvillim. Synimi kryesor i Programit është […]

PSZH Gruemire 2012

Plani Strategjik i Zhvillimit të Komunës Gruemirë vjen në një tjetër format, jo vetëm si dokument, por mbi të gjitha si proces. Ndonëse nuk është dokumenti i parë strategjik që hartohet përkomunën, dimensioni që i kemi dhënë procesit, por edhe formati nëpër të cilin ky proces është zhvilluar, ka synuar përshtatjen dhe orientimin e aktivitetit […]