Tag Archives: Programet Buxhetore Afatmesme

rPSZHePBA VELIPOJA 2012

Rishikimi i Planit Strategjik i Komunës Velipojë i paraqitur në këtë dokument, është përgatitur në kuadër fazës së dytë të asistencës së Programit për Decentralizimin dhe Zhvillimin Lokal (dldp), i cili zbatohet në Qarkun e Lezhës dhe Shkodrës me mbështetjen e Intercooperation në Shqipëri, financuar nga Agjencisa Zviceriane për Zhvillim. Synimi kryesor i Programit është […]