e-Diskutime (permbledhje)
Simboli Titulli i Dokumentit Përshkrimi Tipi Data Fjalë kyçe
o Kontributi i DLDP për Strategjinë Decentralizimit” (diskutime me ekspertët

[indeed_popups id=1]Workshop me stafin e dldp, ekspertët e dldp Antonin Braho & Sabina Ymeri, SDC (Elda Bakaviki), PLGP (Fatlum Nurja, Silvana Meko), MoSLI (Edvin Puka), Bekim Murati (MoI), Jolanda Trebicka (eksperte e PLGP) Moderator: Erton Kashta Përmbledhja: Erida DOBRUSHI

[Lexo më shumë]
pdf 16/06/2014
o Impakti i integrimit Europian në Njësitë e Qeverisjes Vendore në Shqiperi

Shqipëria dhe BE-ja kane zhvilluar marrëdhënie gjithnjë e më intensive që nga viti 1992, me nënshkrimin e Marrëveshjes së Tregtisë dhe Bashkëpunimit dhe Shjqipëria fitroi të drejtën për të përfituar nga financimi në kuadrin e programit Phare të BE-së. Për më tepër, Shqipëria merr pjesë në Procesin e Stabilizim Asociimit që nga viti 2002. Marrëveshja […]

[Lexo më shumë]
pdf 03/06/2014 Tags: ,