Tag Archives: tregues fiskal

Paketa Fiskale Puke 2013

Dokumenti i prezantuar ka për qëllim të ofrojë një vlerësim të treguesve fiskal në Bashkinë Pukë duke u munduar të sjellë në pah aspekte pozitive të tij dhe njëherësh të inkurajojë përmirësimin e praktikave të lidhura me administrimin fiskal vendor. Përtej aspektit teknik, vendosja e kuadrit fiskal në axhendën vendore e bën atë akoma dhe […]