Tag Archives: Sistemi Buxhetor

WSH dt 25 – dldp – Rekomandime fillestare mbi ligjin e ri organik te QV

Ky dokument reflekton diskutimet e zhvilluara në Tryezën konsultuese të organizuar nga dldp, në datën 25 Shtator 2015, me ekspertët e administratave vendore (qendra e kompetencës) dhe rrjetin e grave në politikë. Më tej dldp, do të hartojë një listë të konsoliduar rekomandimesh, bazuar edhe në platforma të tjera konsultuese, me qëllim për t’ia paraqitur […]