[indeed_popups id=1]
WSH dt 25 – dldp – Rekomandime fillestare mbi ligjin e ri organik te QV
Emri i dokumentit: WSH dt 25 – dldp – Rekomandime fillestare mbi ligjin e ri organik te QV
Përshkrimi:

Ky dokument reflekton diskutimet e zhvilluara në Tryezën konsultuese të organizuar nga dldp, në datën 25 Shtator 2015, me ekspertët e administratave vendore (qendra e kompetencës) dhe rrjetin e grave në politikë. Më tej dldp, do të hartojë një listë të konsoliduar rekomandimesh, bazuar edhe në platforma të tjera konsultuese, me qëllim për t’ia paraqitur aktorëve që do të finalizojnë ligjin e ri organik të qeverisjes vendore. Deri në këtë pikë rekomandimet nuk shprehin qëndrimin e konsoliduar të dldp.


Tags: , ,