[indeed_popups id=1]
NGA NJË PËRQASJE PROJEKTI NË NJË STRATEGJI KOMBËTARE: KAPITALIZIMI I NJË QEVERISJEJE VENDORE DHE PROJEKTI PËR ADVOKIM
Emri i dokumentit: NGA NJË PËRQASJE PROJEKTI NË NJË STRATEGJI KOMBËTARE: KAPITALIZIMI I NJË QEVERISJEJE VENDORE DHE PROJEKTI PËR ADVOKIM
Përshkrimi:

SHPËRNDARJA E EKSPERIENCAVE NGA STUDIMI I DLDP-SË I ZONAVE FUNKSIONALE DHE IMPAKTI I TIJ NË REFORMËN TERRITORIALE NË SHQIPËRI


Tags: , ,