[indeed_popups id=1]
WSH dt 25 – draftligji i ri organik i QV-vështrim i përgjithshëm
Emri i dokumentit: WSH dt 25 – draftligji i ri organik i QV-vështrim i përgjithshëm
Përshkrimi:
  • Reforma Administrative Territoriale

  • Reforma e Decentralizimit

  • Efektiviteti i implementimit te reformave dhe perfshirja e ndryshimeve ne Ligjin organik te pushtetit vendor

    Tags: , ,