[indeed_popups id=1]
Bashkia Shijak: PBA, Buxheti dhe Paketa fiskale
Emri i dokumentit: Bashkia Shijak: PBA, Buxheti dhe Paketa fiskale
Përshkrimi:

PAKETA  FISKALE  2018-2020 “Për një qeverisje vendore që synon të rrisë kapacitetet fiskale dhe administrative për realizimin e funksioneve në përgjegjësinë e saj”


Tags: , ,