[indeed_popups id=1]
File Snapshot

 

 Go back

 

(Shqip) Bashkia Shijak: PBA, Buxheti dhe Paketa fiskale
File name: (Shqip) Bashkia Shijak: PBA, Buxheti dhe Paketa fiskale
Description:

PAKETA  FISKALE  2018-2020 “Për një qeverisje vendore që synon të rrisë kapacitetet fiskale dhe administrative për realizimin e funksioneve në përgjegjësinë e saj”


Tags: , ,