[indeed_popups id=1]
File Snapshot

 

 Go back

 

(Shqip) Bashkia Diber: PBA, Buxheti dhe Paketa fiskale
File name: (Shqip) Bashkia Diber: PBA, Buxheti dhe Paketa fiskale
Description:

Në vijim të miratimit dhe të zbatimit të reformës administrative – territoriale me ligjin nr. 115/2014 “Për ndarjen administrativo – territoriale të njësive të qeverisjes vendore në Republikën e Shqipërisë”, Bashkia Dibër reflekton një mori vlerash dhe pasurish natyrore, kulturore, historike, dhe ekonomike. Bashkia Dibër (pjesë e Qarkut Dibër) kufizohet në veri me Bashkinë e Kukësit, në veri-perëndim me bashkinë Mirditë, në perëndim me bashkinë Mat, në jug-perëndim me bashkinë Diber, në jug me bashkinë Bulqizë dhe në lindje me Republikën e Maqedonisë.


Tags: , ,